Mobila personallokaler

kontorsbodarPosted by Admin

 

Moderna företagslokaler ska garantera tillräcklig komfort och säkerställa optimala arbetsförhållanden för all personal. Det är därför vi vill presentera våra väl belysta kontorsbodar med intressant design som kan ställas upp praktiskt taget var som helst! Dessa är innovativa, underhållsfria och energisnåla objekt som är en perfekt kombination av lågt pris, enkel konstruktion och hållbarhet. Vi erbjuder också möjlighet att konfigurera enskilda våningar och förse utrymmen med extra inredning och utrustning, t.ex. toaletter och pentry – välkommen att kontakta oss!
Comments (0)

PrintUnion sp. z o.o.

BroderiPosted by Admin

 

För företagskunder skapar företaget estetiska konvexa dekorationer som kan placeras inte bara pa bomull och tyger i naturmaterial utan även pa syntetiska modeller. Märkning utförs utifran kundens egen design sa att den enkelt kan anpassas efter egen smak. Broderi pa kläder skapas med hjälp av modern teknik som gör det möjligt att sänka tillverkningskostnaden jämfört med traditionellt hantverk.
Comments (0)

Kundanpassade lådor och kartonger

FörpackningstillverkarePosted by Admin

 

Onlineförsäljning blir allt mer populär och om onlinebutiken gör succé eller inte beror till stor del på snabba leveranser. Förpackningstillverkare som vi väljer att samarbeta med bör erbjuda ett brett utbud av storlekar och material. Vårt sortiment omfattar hållbara lådor och kartonger i olika storlekar tillverkade av solidpapp och wellpapp.
Comments (0)

Tvåbäddsrum i Bräcke

Tvåbäddsrum i BräckePosted by Admin

 

Upptäck charmen i det pittoreska Bräcke genom att boka en vistelse i ett objekt med tvåbäddsrum. Detta alternativ ger utrymme, komfort och avskildhet, vilket är den perfekta lösningen för dem som vill koppla av i unik stil. Bräcke imponerar med sin naturskönhet och sitt lugn, och etttvåbäddsrum blir en fristad för avkoppling efter en dag full av upptäckter.
Comments (0)