Mobila personallokaler

kontorsbodarPosted by Admin

 

Moderna företagslokaler ska garantera tillräcklig komfort och säkerställa optimala arbetsförhållanden för all personal. Det är därför vi vill presentera våra väl belysta kontorsbodar med intressant design som kan ställas upp praktiskt taget var som helst! Dessa är innovativa, underhållsfria och energisnåla objekt som är en perfekt kombination av lågt pris, enkel konstruktion och hållbarhet. Vi erbjuder också möjlighet att konfigurera enskilda våningar och förse utrymmen med extra inredning och utrustning, t.ex. toaletter och pentry – välkommen att kontakta oss!
Comments (0)

PrintUnion sp. z o.o.

BroderiPosted by Admin

 

För företagskunder skapar företaget estetiska konvexa dekorationer som kan placeras inte bara pa bomull och tyger i naturmaterial utan även pa syntetiska modeller. Märkning utförs utifran kundens egen design sa att den enkelt kan anpassas efter egen smak. Broderi pa kläder skapas med hjälp av modern teknik som gör det möjligt att sänka tillverkningskostnaden jämfört med traditionellt hantverk.
Comments (0)

Kundanpassade lådor och kartonger

FörpackningstillverkarePosted by Admin

 

Onlineförsäljning blir allt mer populär och om onlinebutiken gör succé eller inte beror till stor del på snabba leveranser. Förpackningstillverkare som vi väljer att samarbeta med bör erbjuda ett brett utbud av storlekar och material. Vårt sortiment omfattar hållbara lådor och kartonger i olika storlekar tillverkade av solidpapp och wellpapp.
Comments (0)

moderna gatlyktor

MetallyktorPosted by Admin

 

Stadsbelysning är en mycket viktig del av bebyggelsen längs varje gata. Det är viktigt att anordningarna som utstrålar ljus inte bara är funktionella, utan också fina. Detta gör att metallyktor blir alltmer populära. De kännetecknas främst av en hög hållbarhet. De kan uppfylla sin uppgift i många år och samtidigt vara en fin gatudekoration. Våra experter har förberett mångsidiga lösningar som kommer att fungera i varje bebyggelse.
Comments (0)